Minimalismul este arta de a &537;ti ce înseamn&259; destul Minimalismul digital aplic&259; aceast&259; idee în domeniul tehnologiei personale E secretul pentru a tr&259;i o via&539;&259; concentrat&259; într-o lume tot mai zgomotoas&259; Minimali&537;tii digitali sunt peste tot în jurul nostru Sunt oamenii calmi &537;i ferici&539;i care pot purta conversa&539;ii lungi f&259;r&259; s&259; se uite pe furi&537; la telefon care se pot pierde

Minimalism digital

de Cal Newport

Cod produs: 0000195820

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-367-5

Numar de pagini: 264

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Minimalismul este arta de a ști ce înseamnă destul. Minimalismul digital aplică această idee în domeniul tehnologiei personale. E secretul pentru a trăi o viață concentrată într-o lume tot mai zgomotoasă. Minimaliștii digitali sunt peste tot în jurul nostru. Sunt oamenii calmi și fericiți, care pot purta conversații lungi fără să se uite pe furiș la telefon, care se pot pierde într-o carte bună, într-un proiect de tâmplărie sau într-o alergare relaxantă de dimineață, care se pot distra cu prietenii și cu familia fără nevoia obsesivă de a înregistra experiența, care rămân informați cu privire la actualități, dar nu se simt copleșiți de ele.

Acum, Newport ne oferă un nume pentru această mișcare liniștită și argumentează nevoia sa în lumea saturată de tehnologie. Sfaturile de bun-simț, cum ar fi dezactivarea notificărilor, sau ritualurile ocazionale, precum sabatul digital, nu fac destul pentru a ne ajuta să preluăm din nou controlul asupra vieților noastre tehnologice, iar încercările de a ne deconecta complet sunt complicate de solicitările familiei, ale prietenilor și ale biroului.

Inspirându-se dintr-o serie de exemple din viața reală, de la fermieri amish, la părinți ocupați și programatori din Silicon Valley, Newport identifică practicile comune ale minimaliștilor digitali și ideile care le susțin. Ne arată cum își regândesc relația cu rețelele sociale, descoperind din nou plăcerile lumii offline și reconectându-se cu sinele prin perioade regulate de solitudine. Apoi ne oferă strategii pentru a integra aceste practici în viețile noastre, începând cu un proces de „debarasare digitală” de 30 de zile, care a ajutat deja mii de oameni să se simtă mai puțin copleșiți și mai siguri de sine.

Simplă, inteligentă și practică, această filosofie oferă o structură foarte necesară pentru succes în epoca digitală. Ea va transforma multe vieți în bine, inclusiv pe a mea.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-367-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 264
Tip coperta Necartonat
Autor

Cal Newport

Numar pagini 264
Scroll