Programul Esti arhitectul vietii taleEste un program „umbrela” care acopera mai multe subprograme - etape ce urmeaza a fi parcurse de cel ce cauta sa gaseasca sensul si implinirea vietii sale Programul isi propune sa ajute in gasirea de raspunsuri la intrebari ca&61623; Oare drumul pe care merg in viata l-am ales intamplator&61623; De ce sunt pus mereu sub acelasi gen de presiune si supus unui anumit tip de incercari Este o lectie care mi se da

Misiunea Personala. Cum sa-ti calculezi singur menirea in viata

Cod

Cod produs: 0000193095

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Programul "Esti arhitectul vietii tale"

Este un program „umbrela”, care acopera mai multe subprograme - etape ce urmeaza a fi parcurse de cel ce cauta sa gaseasca sensul si implinirea vietii sale. Programul isi propune sa ajute in gasirea de raspunsuri la intrebari ca:

 Oare drumul pe care merg in viata l-am ales intamplator?

 De ce sunt pus mereu sub acelasi gen de presiune si supus unui anumit tip de incercari? Este o lectie care mi se da si pe care nu o inteleg?

 Oare am vreo misiune de indeplinit in viata?

 De ce ma intalnesc mereu cu acelasi tip de oameni si situatii care imi displac?

 Toata lumea pare sa aiba talente. Ale mele care sunt? Am si eu talent la ceva?

 Care este lucrul pe care l-as putea face, astfel incat sa arat celorlalti tot ceea ce pot da eu mai bun (eventual sa ma faca celebru si cu bani)?

Parcurgand pas cu pas acest program, cititorul va lucra asupra propriei persoane si a mediului sau inconjurator, ceea ce va aduce o placuta si surprinzatoare schimbare a vietii sale, asa dupa cum si-o doreste. El va intelege cum sa lucreze ca sa ajunga:

 sa aiba o motivatie atat de puternica de a se trezi dimineata incat fiecare zi sa fie plina de bucuria de a trai;

 sa isi reconsidere propriul sistem de valori, de cate ori este nevoie, pentru a vedea adevarul;

 sa-si gaseasca forta, curajul si mijloacele de a renaste, de a se ridica de cate ori cade la pamant;

 sa fie fericit si implinit in fiecare domeniu al vietii sale.

Prima etapa, este, fireste, a stabili ce este de facut, de a afla, mai bine spus, a ne reaminti care este misiunea noastra pe acest pamant: Misiunea personala.

Al doilea pas ne poarta spre Oglinzile Karmice (titlul urmatoarei carti), oglinzi ce ne reflecta pe noi insine in viata de zi cu zi, pusi fata in fata cu diferiti oameni si diferite situatii.

Cu fiecare dintre pasii ce urmeaza la timpul potrivit, deschidem noi porti spre alte dimensiuni ale Universului. Sunt acele dimensiuni in care cu totii suntem legati unul de celalalt, interconectati prin retele invizibile ochiului nostru, astfel incat, tot ceea ce gandim, simtim, spunem si facem, se rasfrange asupra celorlalti.

C.G. Jung a definit pentru societatea moderna, ceea ce vechii yoghini spun de mii de ani, si anume ca fiecare dintre noi suntem constiinte individuale incluse in constiinta colectiva.

Programul „Esti arhitectul vietii tale” isi propune sa ii ajute pe cei ce doresc sa isi foloseasca in mod voit propria constiinta, astfel incat sa sporeasca cantitatea de energie benefica ce se rasfrange asupra umanitatii.

Telul este acela de a ajuta la cresterea masei critice a celor preocupati sa isi aduca contributia, ca picatura de lumina in oceanul activitatii tuturor initiatilor pentru realizarea marelui, vesnicului si inca nerealizatului vis al umanitatii: pacea!

 

Scopul cartii Misiunea Personala

Marii Maestri ne-au invatat ca cea mai frumoasa calatorie pe care o poti face in viata este cea spre interiorul tau pentru a descoperi acea fiinta minunata din tine - o aventura din care vei iesi imbogatit si liber.

Desi cartea Misiunea Personala se bazeaza pe cunostinte acumulate in peste douazeci si cinci de ani de cercetare in domeniul stiintelor esoterice, nu are pretentia de a fi gasit raspunsuri complete si definitive ale temelor abordate. Ea propune doar cateva posibile solutii la ecuatia de viata ce contine „n” necunoscute.

Ce am de facut? Este prima intrebare pe care ne-o punem cu totii. Abia apoi urmeaza cea de-a doua: Cum imi voi indeplini misiunea? Acestea sunt intrebarile la care cartea isi propunede fata sa raspunda.

Pentru ca suntem unici - fiecare are propriul parcurs, propriile lectii de insusit - nu este de niciun folos sa ne cautam in alti oameni modelele, sa incercam a-i imita. „Vai de cei care traiesc dupa modele! Viata nu e cu ei. Daca traiti dupa un model, atunci traiti viata modelului, dar cine sa traiasca viata voastra, daca nu voi insiva? ... Exista o singura cale, si asta e calea voastra.” (C.G. Jung)

Efortul il depunem individual, dupa vointa si putinta fiecaruia; miza este mare, pentru ca la mijloc, este chiar propria persoana.

Pana la urma, nu este important cine sau cum ne deschide portile spre aceasta cunoastere. Ceea ce conteaza este dorinta, perseverenta noastra si, fireste, curajul de a face primul pas. Ceilalti pasi vor veni de la sine, atunci cand trebuie – nu va grabiti, savurati fiecare moment. Merita!

Dupa ce veti fi terminat de citit aceasta carte ghid, veti observa ca perceptia voastra asupra vietii s-a schimbat si veti continua cautarea – caci odata ce s-a deschis poarta gradinii misterelor si ati pasit pe calea cunoasterii, nimic nu va mai poate opri: miracolul primei initieri s-a produs.

Poate ca nu va fi foarte usor dar pot spune cu certitudine ca aceasta calatorie va va interesa – ea conduce spre intalnirea cu Sine.

Pe parcursul cartii, atunci cand ma adresez ratiunii cititorului, folosesc mereu modul politicos de exprimare, la persoana a doua plural, asa cum am fost educata. Cand ma adresez insa Sinelui sau sufletului cititorului, o fac la persoana a doua singular. Sinele este farama de dumnezeire in fiecare din noi. Atunci cand ne adresam Tatalui Ceresc, ii spunem intotdeauna „TU”.

Autoarea


Autor

Cornelia Ana Balas

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-28-0960-7
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Necartonat
Scroll