Ce te faci cand esti un pui de monstru si vrei sa inspaimanti un Natafles dar el se dovedeste imun la toate incercarile tale si refuza sa arate orice semn de teama Citeste povestea lui Monsta scrisa chiar cu mana lui abia a invatat sa scrie asa ca mai face si mici greseli dar e silitor si se corecteaza singurCel mai scurt test de personalitate - alege varianta care ti se potriveste cel mai bineA curiozitatea a omorat pisica;B pisica are noua vieti

Monsta

Cod

Cod produs: 0000181393

producator

Editura: Editura Univers

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ce te faci cand esti un pui de monstru si vrei sa inspaimanti un Natafles, dar el se dovedeste imun la toate incercarile tale si refuza sa arate orice semn de teama? Citeste povestea lui Monsta, scrisa chiar cu mana lui (abia a invatat sa scrie, asa ca mai face si mici greseli, dar e silitor si se corecteaza singur).

Cel mai scurt test de personalitate - alege varianta care ti se potriveste cel mai bine:

A. curiozitatea a omorat pisica;
B. pisica are noua vieti tocmai pentru ca e curioasa.

Daca ai raspuns A, inseamna ca ai o imaginatie bogata, poate chiar la fel de bogata ca Dita si Mateo, autorii acestei carti minunate. Asta nu inseamna ca te temi de necunoscut, ci doar ca esti mai precaut(a). Si punem pariu ca nici macar tu nu ai rezista tentatiei de a vedea cum scrie un monstru adevarat si ce nota ar lua el la caligrafie, daca s-ar mai da note pentru asa ceva. 
Daca ai ales varianta B, e destul de clar ca monstrii ar trebui sa se teama de tine, nu tu de ei. Iti recomandam sa nu-i sperii prea tare, au si ei rostul lor pe lume.

Indiferent de varianta aleasa, noi iti garantam ca dincolo de aceste coperte vei gasi o lume plina de surprize, in care nici monstrii, nici gazdele lor nu sunt ceea ce par.
Citeste si te vei convinge!


Autor

Dita Zipfel, Mateo Dineen

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-94574-7-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 48
Numar pagini 48
Tip coperta Cartonat
Scroll