Linia de jucarii are o multime de prieteni draguti cu animale cu un stil unic si accesorii personalizate disponibile in trei pachete de carucioare exclusiveLansarea initiala include 12 caractere care vor fi urmate de caractere noi in versiunile ulterioare Prietenii mei din pasaport sunt prietenii vostri de colectie minunati si eleganti Traind din valizele si pasapoartele lor la moda sunt gata sa exploreze lumea Fiecare prieten unic vine cu o tinuta eleganta interschimbabila

My Passport Friends - Papusi surpriza in trolere colorate WTPFS0102100

Cod produs: 0000230884

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Linia de jucarii are o multime de prieteni draguti cu animale, cu un stil unic si accesorii personalizate, disponibile in trei pachete de carucioare exclusive.

Lansarea initiala include 12 caractere care vor fi urmate de caractere noi in versiunile ulterioare. Prietenii mei din pasaport sunt prietenii vostri de colectie minunati si eleganti! Traind din valizele si pasapoartele lor la moda, sunt gata sa exploreze lumea! Fiecare prieten unic vine cu o tinuta eleganta interschimbabila, autocolante unice pentru a-si personaliza valiza si stampile pentru a-si umple pasaportul!

O pagina dedicata pentru fiecare personaj cu multe continuturi descoperi totul despre el / ea: imagini, video, carte de identitate, fisa informativa, marci majore ale orasului, invata limba personajului, activitati de colorat si DIY. De asemenea, My Passport Friends are o aplicatie dedicata pentru descarcare gratuita cu caracteristici de realitate augmentata: scanati figurina 3D pentru a aduce personaj viu! Fa-ti un selfie cu prietenul tau.

Pretul afisat este per bucata. Aceasta este o jucarie de tip surpriza, nu se poate alege personajul!

 

 


Scroll