Mai intai a fost Caietul Fericirii o provocare de-a lungul a 52 de saptamani de cultivare a atentiei si a observatiei de intelegere a comportamentelor si de crestere a responsabilitatii asupra propriilor actiuni Apoi a venit acest volum care este o colectie a textelor care insotesc fiecare subiect din caiet Descrierile cu umor a mecanismelor de gandire ne apropie de noi insine Exista elixirul magic al fericirii Aflam ca prin rabdare cu noi insine cu grija

Nefericirea noastra cea de toate zilele

de George Rosu

Cod produs: 0000219343

Editura: Creator

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-029-402-3

Numar de pagini: 374

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Mai intai a fost Caietul Fericirii, o provocare de-a lungul a 52 de saptamani de cultivare a atentiei si a observatiei, de intelegere a comportamentelor si de crestere a responsabilitatii asupra propriilor actiuni. Apoi a venit acest volum care este o colectie a textelor care insotesc fiecare subiect din caiet. Descrierile cu umor a mecanismelor de gandire ne apropie de noi insine. Exista elixirul magic al fericirii? Aflam ca prin rabdare cu noi insine, cu grija, putem reusi sa ne ancoram in prezent, sa fim multumiti si linistiti. Ne putem crea obiceiuri benefice care sa ne ajute sa ne simtim mai bine cu noi in propria viata. 
 
Antoneta Gales porneste de la curiozitatea pe care o are despre cum functioneaza mintea umana si o pune in slujba celor din jur, pentru ca acestia sa devina cea mai buna varianta a lor. Tot de acolo izvoraste talentul ei ca autoare de romane politiste pe care le semneaza cu pseudonimul Tony Mott.
 
Antoneta Gales nascuta la Brasov in 1970, scrie literatura de non-fictiune si fictiune. A publicat primul roman sub pseudonimul Tony Mott in 2008 (Rosu, editura Pastel), urmat de un volum de poezii hohote & clocote in 2010, la aceeasi editura. Mai intai timid, odata cu romanul Doi (editura Tritonic, 2012) stilul autoarei devine din ce in ce mai pregnant in genul mystery&thriller.  Tony este art-terapeut Phronetik(r), o metoda prin care clientul da forma unor lucruri printr-o exprimare creativa (desen, pictura, colaj) si devine constient de aspecte pe care altfel nu le-ar fi putut vedea. Este acreditata Solution Focused Coaching, metoda care ne permite explorarea tuturor variantelor posibile de viitor si alegerea constienta a comportamentelor care ne fac sa ajungem la destinatia dorita. Recent a finalizat si pregatirea ca Mental Health Facilitator Trainer, ceea ce ii permite sa formeze si alti oameni care cred ca e important sa fim sanatosi la cap. Volumele din seria Julieta au fost publicate in perioada 2014-2017 la editura Tritonic: Julieta avea un pistol, Un glont pentru Julieta, Nu dati cu pietre in Julieta. Seria recent inceputa o are ca personaj principal pe Gigi Alexa, medic legist si actiunea se petrece la Brasov, orasul autoarei: Iarna crimelor perfecte (editura Tritonic, 2019) si Toamna se numara cadavrele (editura Tritonic, 2020).
 
De ce va mai recomand Caietul Fericirii? Pentru ca este scris de o femeie autentica, frumoasa si curajoasa, pe care din fericire o cunosc, care a avut si are propriul ei proces de transformare, pentru ca inspira prin prezenta, alegerile si forta ei atat de multe alte femei si, nu in ultimul rand, insa uimitor si de admirat, pentru ca este autoarea unor romane politiste care fac si mai vizibile multe alte calitati, cum ar fi simtul relatiilor si al vietii, prezenta si faptul ca este o vizionara. Sa vorbesti despre fericire intr-o tara unde oamenii mai degraba se plang de nefericire este o mare dovada de curaj. - Domnica Petrovai

Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-029-402-3
Loc aparitie Brasov
Numar de pagini 374
Tip coperta Necartonat
Autor

George Rosu

Numar pagini 374
Scroll