Cine vrea s&259; tr&259;iasc&259; ve&537;nic Stephen Cave crede c&259; toate fiin&539;ele umane î&537;i doresc asta visul str&259;vechi &537;i cel mai durabil al omenirii este nemurirea Înscris&259; în codul nostru genetic aflat&259; la baza marilor realiz&259;ri ale civiliza&539;iilor dar &537;i a dorin&539;ei de a avea copii himera nemuririi i-a atras pe oameni de dinainte de construirea piramidelor &537;i a uria&537;elor temple i-a mânat

Nemurirea

de Stephen Cave

Cod produs: 0000195469

Editura: Editura Univers

ISBN: 978-973-341-136-9

Numar de pagini: 360

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cine vrea să trăiască veșnic? Stephen Cave crede că toate ființele umane își doresc asta: visul străvechi și cel mai durabil al omenirii este nemurirea. Înscrisă în codul nostru genetic, aflată la baza marilor realizări ale civilizațiilor, dar și a dorinței de a avea copii, himera nemuririi i-a atras pe oameni de dinainte de construirea piramidelor și a uriașelor temple, i-a mânat să cucerească popoare și teritoriile necunoscute ale hărților lumii.
O carte fascinantă despre istorie și filosofie, repovestite pentru a fi înțelese, dar și o provocare a imaginației prin întrebări captivante: Cât de longevivă ar fi o persoană care ar avea o sănătate perfectă? Sau ce s-ar întâmpla dacă o ființă supranaturală ar putea să adune laolaltă atomii tuturor oamenilor care au murit, pentru a-i învia? Ce parte a artistului trăiește în opera de artă și cât de mult îi poate supraviețui opera celui care a creat-o?

„O explorare extrem de originală și atrăgătoare a enigmei care i-a preocupat dintotdeauna pe oameni: Putem trăi veșnic? Și chiar vrem acest lucru?“ (John Horgan, jurnalist de știință)

,,Aș vrea să vă conving să citiți o carte tradusă în românește: Sapiens. Scurtă istorie a omenirii de Yuval Noah Harari și încă una: […] Nemurirea de Stephen Cave. Miezul cărții stă în ideea că moartea individuală este piatra de temelie a oricărei civilizații omenești. Tot ceea ce construim: piramide, temple, tot ceea ce creăm: artă, știință, politică, societate, economie, nu e altceva decât moduri sofisticate de a ne anestezia spiritul înfricoșat de așa-zisul paradox al morții.


ISBN 978-973-341-136-9
Numar de pagini 360
Autor

Stephen Cave

Numar pagini 360
Scroll