Sapati si descoperiti oasele dinozaurilor cu nisipul cinetic Dino XCavate Deschideti-va lada dino care contine cu un tarnacop si o lopata Deschideti capacul si urmariti cum se deschide lada pentru a va dezvalui nisipul cinetic negruSapa prin nisip pentru a dezvalui 1 din 3 seturi de oase de dinozaur Cautati instrumentul de comori fosile de chihlimbar ascunse Exista 4 fosile diferite de colectatPuneti-va nisipul si puneti oasele laolalta pentru a va construi propriul

Nisip kinetic DINO XCAVATE KINETIC SAND 6061646

Cod produs: 0000230650

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Sapati si descoperiti oasele dinozaurilor cu nisipul cinetic Dino XCavate! Deschideti-va lada dino care contine cu un tarnacop si o lopata. Deschideti capacul si urmariti cum se deschide lada pentru a va dezvalui nisipul cinetic negru!

Sapa prin nisip pentru a dezvalui 1 din 3 seturi de oase de dinozaur! Cautati instrumentul de comori fosile de chihlimbar ascunse. Exista 4 fosile diferite de colectat!

Puneti-va nisipul si puneti oasele laolalta pentru a va construi propriul dinozaur. Simtiti-va ca un adevarat paleontolog cu Kinetic Sand Dino XCavate! Descoperiti fosile pentru a asambla un triceratops, stegosaurus sau tyrannosaurus rex! Împartiti-va scheletele, explorati-va imaginatia si folositi-le pentru a va juca! Kinetic Sand este nisipul senzorial original, magic, modelabil si fascinant.


Scroll