Împ&259;r&539;im P&259;mântul cu lumea vie – cel mai remarcabil sistem de sus&539;inere a vie&539;ii imaginabil construit în miliarde de ani Stabilitatea planetei a început s&259; fluctueze imediat ce biodiversitatea ei a intrat în declin Prin urmare pentru a reface stabilitatea planetei noastre va trebui s&259;-i refacem biodiversitatea însu&537;i lucrul pe care l-am eliminat Este singura cale de sc&259;pare din aceast&259; criz&259;

O viata pe planeta noastra

de Sir David Attenborough

Cod produs: 0000210766

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-412-2

Numar de pagini: 280

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Împărțim Pământul cu lumea vie – cel mai remarcabil sistem de susținere a vieții imaginabil, construit în miliarde de ani. Stabilitatea planetei a început să fluctueze imediat ce biodiversitatea ei a intrat în declin. Prin urmare, pentru a reface stabilitatea planetei noastre va trebui să-i refacem biodiversitatea, însuși lucrul pe care l-am eliminat. Este singura cale de scăpare din această criză pe care noi înșine am creat-o. Trebuie să resălbăticim lumea.

Am 94 de ani.
Am trăit o viață extraordinară.
Abia acum apreciez cât de extraordinară.

În tinerețe simțeam că explorez sălbăticia, că trăiesc în mijlocul naturii virgine – dar era o iluzie. Tragedia vremurilor noastre se întâmplă peste tot în jur, greu observabilă de la zi la zi – pierderea locurilor sălbatice ale planetei și a biodiversității ei.

Am fost martorul acestui declin. O viață pe planeta noastră este depoziția mea scrisă și o viziune pentru viitor. Este povestea felului în care am ajunsă să comitem asta, cea mai mare greșeală a omenirii, și a celui în care am putea să o îndreptăm dacă acționăm acum.

Avem o ultimă șansă finală de a crea căminul perfect și a reface lumea minunată pe care am moștenit-o.

Nu trebuie decât să vrem.

— Sir David Attenborough

Cartea a fost scrisă și produsă în parteneriat cu WWF. World Wide Fund for Nature este una dintre cele mai importante organizații internaționale care derulează în peste 100 de țări proiecte pentru conservarea naturii. Împreună cu WWF-România, te provocăm să citești mesajul lui Attenborough și să semnezi Legământul pentru Pământ.

Documentarul A Life On Our Planet, inspirat de carte, poate fi vizionat pe Neflix.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-412-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 280
Tip coperta Necartonat
Autor

Sir David Attenborough

Numar pagini 280
Scroll