Panda Huck are un secret este o reinterpretare a legendei regelui Arthur Va reusi istetul Huck sa le dea o lectie animalelor din padure Va deveni un erou al celor mai curajosi puternici si rapizi Si care este secretul cu sau fara armura Panda Huck si bunatatea ii invata pe copii despre virtutile bunatate si rabdare Panda Huck si iubirea vine sa intregeasca paleta de virtuti cu una dintre cele mai importante virtuti ale vietii spre care tindem cu totii in fiecare moment

Panda Huck. Bunatate. Prietenie. Iubire

de Laura Pop

Cod produs: 0000238588

Editura: Lizuka-Educativ

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-871-493-6

Numar de pagini: 48

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Panda Huck are un secret este o reinterpretare a legendei regelui Arthur. Va reusi istetul Huck sa le dea o lectie animalelor din padure? Va deveni un erou al celor mai curajosi, puternici si rapizi? Si care este secretul, cu sau fara armura?
,, Panda Huck si bunatatea" ii invata pe copii despre virtutile bunatate si rabdare.,, Panda Huck si iubirea" vine sa intregeasca paleta de virtuti cu una dintre cele mai importante virtuti ale vietii spre care tindem cu totii in fiecare moment: iubirea neconditionata, fata de copii, parinti si fata de tot ce ne inconjoara.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-871-493-6
Loc aparitie Craiova
Numar de pagini 48
Tip coperta Necartonat
Autor

Laura Pop

Numar pagini 48
Scroll