Ce poate fi mai frumos decat sa explorezi varietatea speciilor de animale si pasari existente pe Terra inca din cele mai vechi timpuri Acum iti poti imbogati cunostintele intr-un mod interactiv prin intermediul figurinelor licentiate PapoFigurina Papo-Velociraptor cu penen este o jucarie pictata manual care atrage prin detaliile care redau infatisarea animalului viuVelociraptorul a fost un

Papo-Velociraptor cu pene P55086

Cod

Cod produs: 0000211304

producator

Brand: Papo

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ce poate fi mai frumos decat sa explorezi varietatea speciilor de animale si pasari existente pe Terra inca din cele mai vechi timpuri. Acum iti poti imbogati cunostintele intr-un mod interactiv prin intermediul figurinelor licentiate Papo!

  • Figurina Papo-Velociraptor cu penen este o jucarie pictata manual care atrage prin detaliile care redau infatisarea animalului viu.
  • Velociraptorul a fost un dinozaur theropod din perioada Cretaciului tarziu, de statura medie care facea parte din familia romaeosauridaelor.
  • Coada sa lungă era intrebuințată la tinerea echilibrului corpului: capul, gatul, membrele anterioare și trunchiul erau in fata membrelor posterioare, contrabalansate de coada.
  • Figurina Papo-Velociraptor cu pene este o jucarie educationala, care poate fi colectionata atat de copii cat si de adulti! Acum poti crea si tu lumea dinozaurilor!
  • Nu contine substante toxice.
  • Dimensiuni: 18 x 6.6 x 11 cm

Colectie Papo
Scroll