SERIA SIRENE CURCUBEU CU DEZVALUIRE CU APA despachetati pentru 6 surprizePapusile Barbie Chelsea cu inovatie originala Color Reveal asigura o experienta de despachetare magica plina cu sase surprize inclusiv o papusa cu un aspect de sirena misterios care se dezvaluie cu apaAmbalajul face parte din distractie Pentru a descoperi ce papusa se afla in interior umpleti tubul cu apa calda scufundati papusa agitati si… surpriza Apa devine albastru marin

Papusa Barbie Chelsea - descopera culoarea sirenelor curcubeu MTHCC75

Cod produs: 0000235172

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

SERIA SIRENE CURCUBEU CU DEZVALUIRE CU APA, despachetati pentru 6 surprize!

Papusile Barbie Chelsea cu inovatie originala Color Reveal asigura o experienta de despachetare magica plina cu sase surprize, inclusiv o papusa cu un aspect de sirena misterios, care se dezvaluie cu apa!

Ambalajul face parte din distractie. Pentru a descoperi ce papusa se afla in interior, umpleti tubul cu apa calda, scufundati papusa, agitati si… surpriza! Apa devine albastru marin stralucitor, iar cand scoateti papusa, aspectul sau este dezvaluit! Folositi buretele scoica si apa rece pentru a dezvalui un model unic pe coada fiecarei papusi. Folosind apa calda si apa rece, copiii pot repeta la nesfarsit momentele WOW de schimbare a culorilor! Deschideti cele patru pungi misterioase pentru tinute si accesorii de sirena surpriza: o bluza sclipitoare cu prindere, un pieptene care se prinde pe aripioara sau o pereche de mansete, o bentita coroana si buretele in forma de scoica. Copiii pot construi un curcubeu cu papusile curcubeu Barbie Chelsea Color Reveal!

Atentie! Pretul afisat este per bucata, ambalajul contine o singura papusa plus accesorii. Acest produs este de tip surpriza, nu se poate alege modelul.


Scroll