CaracteristiciPapusa Barbie inspirata din seria Aventurile Printeselor – Barbie Princess Adventure ii invita pe cei mici intr-o calatorie magica dintr-un regat indepartat in care imaginatia domnestePapusa Barbie are o tinuta absolut incantatoare formata dintr-o rochita chic cu top roz si fusta adorabila cu imprimeu dulce si stralucitor cu texte precum „believe „happy „dream si alteleJacheta in nuante

Papusa Barbie Printesa Cu Accesorii MTGML76

Cod produs: 0000225828

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Caracteristici:

  • Papusa Barbie inspirata din seria Aventurile Printeselor – Barbie Princess Adventure ii invita pe cei mici intr-o calatorie magica dintr-un regat indepartat in care imaginatia domneste!
  • Papusa Barbie are o tinuta absolut incantatoare formata dintr-o rochita chic, cu top roz si fusta adorabila cu imprimeu dulce si stralucitor, cu texte precum „believe", „happy", „dream" si altele.
  • Jacheta in nuante metalizate, cu puf la baza gatului, ii ofera chiar si mai multa stralucire iar ghetutele albastre, cu talpa inalta, adauga un plus de culoare.
  • Accesoriile moderne, incluse, transforma fiecare poveste intr-un basm plin de zambete iar figurina catelus (cu propria diadema si colier!), atat de simpatica si prietenoasa, completeaza aventura regala.

Scroll