Papusa decorativa balerina castelana imbracata intr-un somptuos costum de balet realizat din materiale textile fine  satin tiul si voal decorata cu trandafiri paiete sclipici si margele Parul balerinei are efectul perucilor purtate de curtenii vremurilor trecutePapusa este disponibila in doua variante cu rochie crem sau rochie bordo Pretul este per bucataDimensiune 23 x 12 x 9 cmPapusa face parte dintr-o colectie de figurine
 

Papusa decorativa castelana 23 cm GW65358

Cod produs: 0000200779

Brand: Goodwill

Colectie: Goodwill

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Papusa decorativa balerina castelana imbracata intr-un somptuos costum de balet realizat din materiale textile fine , satin tiul si voal, decorata cu trandafiri, paiete, sclipici si margele. Parul balerinei are efectul perucilor purtate de curtenii vremurilor trecute.

Papusa este disponibila in doua variante: cu rochie crem sau rochie bordo. Pretul este per bucata.

Dimensiune: 23 x 12 x 9 cm

Papusa face parte dintr-o colectie de figurine decorative care sunt inspirate de personajele basmului german "Spargatorul de nuci si regele soarecilor". Povestea "Spărgătorului de nuci", scrisa de E.T.A. Hoffmann (scriitor şi compozitor german, 1776-1822 ), a devenit celebră şi datorită baletului cu acelaşi nume compus de Ceaikovski.

Dimensiune: 23 x 12 x 9 cm

Papusa decorativa Balerina Castelana, nu este o jucarie! Este un obiect decorativ in preajma bradului de Craciun si nu numai!


Colectie Goodwill
Scroll