Luminati joaca impreuna cu papusa BarbieCopiii pot spune tot felul de povesti fantastice cu papusa Barbie Dreamtopia Twinkle Lights Mermaid cu aripioara curcubeu si o coada sidefata care sclipeste cu patru spectacole de lumini coloratePapusa Barbie face valuri in cada sau in piscina Scufundati-o in apa pentru a-i vedea coada sidefata luminand unul dintre cele patru spectacole de lumini curcubeu stralucitoare Pentru a aduce distractia la pe uscat apasati butonul in

Papusa sirena cu lumini Barbie Dreamtopia MTHDJ36

Cod produs: 0000235171

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Luminati joaca, impreuna cu papusa Barbie!

Copiii pot spune tot felul de povesti fantastice cu papusa Barbie Dreamtopia Twinkle Lights Mermaid, cu aripioara curcubeu si o coada sidefata care sclipeste cu patru spectacole de lumini colorate!

Papusa Barbie face valuri in cada sau in piscina. Scufundati-o in apa pentru a-i vedea coada sidefata luminand unul dintre cele patru spectacole de lumini curcubeu stralucitoare! Pentru a aduce distractia la pe uscat, apasati butonul in forma de stea de pe corsetul papusii Barbie pentru a activa functia de lumina magica.

Papusa Barbie starneste aventuri inspirate de mare, cu un aspect vibrant de sirena cu par cu suvite roz si o coronita albastra translucida.


Scroll