Papusa Steffi poarta o tinuta sportiva cu corpul complet articulat in 14 puncte Setul include covoras sport si sticla de bautSteffi nu numai ca iubeste moda dar exceleaza si intr-o varietate de sporturi iar aceasta papusa este cea mai buna dovada in acest sens intrucat acum poarta mai multe tinute sportive decat haine la moda Tot ce trebuie sa faceti este sa intindeti covorasul de yoga si putesi incepe diferite ipostaze de yogaPapusile de moda Steffi Love cu manopera

Papusa Steffi Love sportiva 105733501

Cod produs: 0000225337

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Papusa Steffi poarta o tinuta sportiva, cu corpul complet articulat in 14 puncte. Setul include covoras sport si sticla de baut.

Steffi nu numai ca iubeste moda, dar exceleaza si intr-o varietate de sporturi, iar aceasta papusa este cea mai buna dovada in acest sens, intrucat acum poarta mai multe tinute sportive decat haine la moda. Tot ce trebuie sa faceti este sa intindeti covorasul de yoga si putesi incepe diferite ipostaze de yoga.

Papusile de moda Steffi Love cu manopera lor bogata, capetele si membrele mobile si tinutele la moda sunt cu siguranta preferatele fetitelor, in timp ce dimensiunea lor de douazeci de centimetri le permite sa isi combine hainele cu alte papusi de moda. Mainile si picioarele pot fi miscate, capul poate fi rotit.

  • Varsta recomandata: 3 - 12 ani

Scroll