Participati la salvarea dinozaurului cu Chase de la Paw Patrol si setul Rescue of the Dinosaur - True Metal trackTiranosaurul Rex este acoperit de pietre si are nevoie de ajutorul tau Compatibil cu masinile 155 True True Paw Patrol vandute separatAceasta pista preistorica interesanta are o masina de jucarie de salvare exclusiva - Chase Metal Trex - si o masina detasabila care este de asemenea lansator pentru masina Dino Patroller Paw Patrol Puneti-l pe Chase in

Patrula Catelusilor Setul Cu Pista De Salvare Chase Al Dinozaurului T-Rex 6058323

Cod produs: 0000223822

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Participati la salvarea dinozaurului cu Chase de la Paw Patrol si setul Rescue of the Dinosaur - True Metal track.

Tiranosaurul Rex este acoperit de pietre si are nevoie de ajutorul tau. Compatibil cu masinile 1:55 True True Paw Patrol (vandute separat).

Aceasta pista preistorica interesanta are o masina de jucarie de salvare exclusiva - Chase Metal T.rex - si o masina detasabila, care este, de asemenea, lansator pentru masina Dino Patroller Paw Patrol. Puneti-l pe Chase in lansator si trimiteti-l inainte in actiune - masina lui Chase sparge pietrele, trece prin coada Tyrannosaurus Rex si il elibereaza.

Colectioneaza toate masinile True Metal Dino Rescue (vandute separat) si distreaza-te si mai mult la viteza mare. Trimite-l pe Chase in ajutor cu piesa Dinosaur Rescue - True Metal.


Scroll