Penar lux Bombata triunghiular Evolution -Gri inchisPenar lux Bombata triunghiular Evolution -Gri inchis este un accesoriu ideal pentru depozitarea si transportarea obiectelor de scris Este un penar spatios usor de transportat iar forma acestuia triunghilara ii ofera o nota de modernitate si elegantaPenar lux Bombata triunghiular Evolution -Gri inchis este fabricat din piele ecologica cu un aspect lucios intr-o culoare deosebita de gri inchis Captuseala interioara este

Penar Bombata EVOLUTION Gri inchis E00727 16

Cod produs: 0000240042

Brand: Bombata

Colectie: Bombata

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar lux Bombata triunghiular Evolution -Gri inchis
Penar lux Bombata triunghiular Evolution -Gri inchis este un accesoriu ideal pentru depozitarea si transportarea obiectelor de scris. Este un penar spatios, usor de transportat iar forma acestuia triunghilara ii ofera o nota de modernitate si eleganta.

Penar lux Bombata triunghiular Evolution -Gri inchis este fabricat din piele ecologica cu un aspect lucios, intr-o culoare deosebita de gri inchis. Captuseala interioara este fabricata din poliester. Se inchide cu fermoar.
Acesta reprezinta alegerea perfecta pentru un cadou de lux pe care doresti sa-l oferi unei persoane speciale.
Pastrand un grad ridicat de calitate si originalitate, Bombata ofera o abordare unica intr-o maniera noua si vie, lansand un concept nou pentru cei care doresc sa fie unici si plini de originalitate indiferent de mediul in care sunt prezenti.
Concept italian realizat de catre designerul Fabio Guidoni
Piele ecologica de inalta calitate
Dimensiuni 20 x 9 x 6 cm
Greutate 0.1 kg


Colectie Bombata
Scroll