Penar echipat - 46 piesePenarul este un echipament de baza ideal pentru scoala prevazut cu spatii destinate instrumentelor de scris si accesoriilor tale preferatePenarele si ghiozdanele de la DACO reprezinta un partener de incredere atunci cand vrei sa iti innoiesti cele necesare pentru inceperea scolii si in acelasi timp sa fii in trend cu ultimele noutati Achizitioneaza-le pe cele potrivite stilului tau si beneficiaza de produse de calitate ce au

Penar echipat, cu 3 fermoare, Daco PE3007E

Cod produs: 0000248090

Brand: Daco

Colectie: Daco

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar echipat - 46 piese

Penarul este un echipament de baza ideal pentru scoala, prevazut cu spatii destinate instrumentelor de scris si accesoriilor tale preferate.

Penarele si ghiozdanele de la DACO reprezinta un partener de incredere atunci cand vrei sa iti innoiesti cele necesare pentru inceperea scolii si in acelasi timp sa fii in trend cu ultimele noutati. Achizitioneaza-le pe cele potrivite stilului tau si beneficiaza de produse de calitate ce au un design original si modern.

 

Acesta este un penar cu 3 fermoare, cele 3 compartimente ofera un plus de spatiu pentru toate instrumentele de scris pe care le folosesti cel mai des: creioane, carioci, pixuri, liniar, radiera, ascutitoare etc.


Colectie Daco
Scroll