Penar scoala Movom Free Dots - 1 fermoar culoare negru & roz material poliester dimensiune 7x22x3 cm 1 compartiment inchidere cu fermoarElibereaza-ti spiritul lasa-ti fricile in urma si insoteste-ti calatoriile sau activitatile zilnice cu un rucsac sau accesoriu din colectia Free Dots Movom Linia de accesorii pentru scoala este confectionata din poliester negru cu puncte polka colorate si are piese foarte practice pline de buzunare si compartimente pentru o mai buna
- 15%

Penar neechipat Movom Free Dots 8435578324517

Cod produs: 0000239422

Brand: Movom

Colectie: Movom

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar scoala Movom Free Dots - 1 fermoar, culoare negru & roz, material poliester, dimensiune 7x22x3 cm, 1 compartiment, inchidere cu fermoar.

Elibereaza-ti spiritul, lasa-ti fricile in urma si insoteste-ti calatoriile sau activitatile zilnice cu un rucsac sau accesoriu din colectia Free Dots Movom. Linia de accesorii pentru scoala este confectionata din poliester negru cu puncte polka colorate si are piese foarte practice pline de buzunare si compartimente pentru o mai buna organizare a obiectelor de care aveti nevoie pentru a va face zilele fericite si productive. In plus, aceasta colectie are o linie de bagaje ABS, astfel incat acelasi design te va insoti in toate aventurile tale.
Penar scoala cu licenta Movom, colectia Movom Free Dots, este recomandat pentru fete si adolescenti.

Caracteristici
Tip Penar scoala
Colectie Movom Free Dots
Culoare Negru, Roz
Dimensiune 7x22x3 cm
Recomandat Copii, Fete, Adolescenti
Compartimente 1
Material Poliester
Inchidere Fermoar
Fermoare 1

Colectie Movom
Scroll