Lucrezi in domeniul educatiei si cauti tot timpul idei noi si inspiratie Iti place sa iti organizezi propriile petreceri sau diferite evenimente Sau pur si simplu iti plac activitatile de lucru manual si vrei sa folosesti timpul liber cu cei mici in scop educativDACOart iti vine in ajutor cu cele mai noi modele de perforatoare pentru a-ti sprijini creativitatea si a te ajuta sa realizezi cele mai frumoase proiectedimensiune model 38 cmpotrivit pentru a perfora

Perforator hobby Daco 3.8 cm PF038/16 frunza salcam

Cod produs: 0000237701

Brand: Daco

Colectie: Daco

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrezi in domeniul educatiei si cauti tot timpul idei noi si inspiratie? Iti place sa iti organizezi propriile petreceri sau diferite evenimente? Sau pur si simplu iti plac activitatile de lucru manual si vrei sa folosesti timpul liber cu cei mici in scop educativ?

DACOart iti vine in ajutor cu cele mai noi modele de perforatoare pentru a-ti sprijini creativitatea si a te ajuta sa realizezi cele mai frumoase proiecte!

dimensiune model: 3.8 cm
potrivit pentru a perfora hartia, cartonul, hartia gumata, pozele etc
pentru ascutirea mecanismului de taiere, se perforeaza o folie din aluminiu
pentru lubrifierea mecanismului de taiere, se peforeaza o hartie cerata
Folositi alaturi de acest perforator si alte modele si accesorii DACOart si creati cele mai frumoase amintiri si proiecte!


Colectie Daco
Scroll