Setul de pictura pe panza reproducere dupa Vincent van Gogh - Starry Night iti poate aduce beneficii nebanuite te ajuta sa te cunosti mai bine sa devii constienta de talentul si puterea ta creativa imaginativaIncepe cu acest set de pictura pe panza bazat pe tehnica griseille si glazing Dezvolta-ti o pasiune pentru arta fiind confortabila si relaxata Simte miscarea pensulei ca o pe-o pana delicata si incearca sa amesteci propriile emotii in culorile

Picteaza o capodopera Starry Night POMA4

Cod produs: 0000209936

Brand: Royal

Colectie: Royal

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul de pictura pe panza reproducere dupa Vincent van Gogh - Starry Night, iti poate aduce beneficii nebanuite, te ajuta sa te cunosti mai bine, sa devii constient/a de talentul si puterea ta creativa, imaginativa!

  • Incepe cu acest set de pictura pe panza bazat pe tehnica griseille si glazing! Dezvolta-ti o pasiune pentru arta fiind confortabila si relaxata! Simte miscarea pensulei ca o pe-o pana delicata si incearca sa amesteci propriile emotii in culorile vibrante pentru ca doar atunci poti maiestri arta pictarii pe deplin si eficient!
  • La orice varsta poti dezvolta un hobby! Fa primul pas acum si realizeaza prima ta pictura urmand desenul de pe panza pretiparita.
  • La orice varsta poti picta sau desena! Cu acest set de pictura pe panza reproducere dupa Vincent van Gogh - Starry Night, chiar vei reusi sa finalizezi un tablou valoros si cu o nota personala. Este un tablou care invita la calm si relaxare!
  • Setul pictura pe panza, reproducere dupa Vincent van Gogh - Starry Night, contine: 12 tuburi cu 5 ml vopsea acrilica Essentials™ 1 panza pictura pretiparita in tonuri de gri 1 paleta pentru culori din plastic 1 foaie instructiuni usor de urmat 1 Pensula plata Taklon 1 Pensula rotunda Taklon
  • Dimensiune tablou: 27.9 X 35.5 X 1.9 cm
  • Dimensiune pachet: 27.9 x 35.5 x 1.9 cm
  • Va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj

Colectie Royal
Scroll