Ce deseneaza ea Un cal sau unicorn El ce deseneaza Un elan sau un cerb Acestea sunt genul de intrebari pe care ti le vei pune pe parcursul unui joc PictomaniaNu ai timp sa faci un desen detaliat in Pictomania totul tine de viteza - de desenat si de ghicit cat mai repede Jucatorii vor schita esenta unui cuvant tras din carti si va trebui sa ghiceasca ce fac ceilalti in timp ce si ei deseneaza reprezentarea cuvintelor saleAceasta este a doua editie a Pictomania care contine

Pictomania

Cod produs: 0000178517

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ce deseneaza ea? Un cal sau unicorn? El ce deseneaza? Un elan sau un cerb? Acestea sunt genul de intrebari pe care ti le vei pune pe parcursul unui joc Pictomania!
Nu ai timp sa faci un desen detaliat in Pictomania, totul tine de viteza - de desenat si de ghicit cat mai repede! Jucatorii vor schita esenta unui cuvant tras din carti si va trebui sa ghiceasca ce fac ceilalti in timp ce si ei deseneaza reprezentarea cuvintelor sale.
Aceasta este a doua editie a Pictomania care contine cuvinte noi si are un nou aspect. Cea mai mare schimbare a acestei editii, fata de cea originala, este ca se pot juca doar 3 carti, indiferent de numarul de jucatori, ceea ce va face deplasarea prin rundele de joc mult mai rapida.

Numar jucatori: 3-6.
Durata joc: 30-45 minute.

Atentie!

  • Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.
  • Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.
  • Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
  • Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Scroll