Pijama Copii GORJUSS-My own universeVarsta 8 aniPijama Copii GORJUSS-My own universe pijama pufoasa si calduroasa pentru cei mici Alege azi acesta pijama foarte cu o tesatura foarte moale la atingere Pijama copii Gorjuss My own universe este o pijama foarte calduroasa si este formata din doua componente care te trimit catre visare Bluza de pijama este cu maneca lunga din material de

Pijama Copii GORJUSS-My own universe mas.8 AZ50792-8

Cod produs: 0000179590

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Pijama Copii GORJUSS-My own universe
Varsta: 8 ani

Pijama Copii GORJUSS-My own universe, pijama pufoasa si calduroasa pentru cei mici! Alege azi acesta pijama foarte cu o tesatura foarte moale la atingere. Pijama copii Gorjuss My own universe este o pijama foarte calduroasa si este formata din doua componente care te trimit catre visare!
 
Bluza de pijama este cu maneca lunga, din material de calitate, foarte pufos la atingere. Bluza este de culoare gri cu stelute albe de mai multe dimensiuni. Pe bluza de pijama este brodata o steluta cu imprimeul My own universe  si numele acesteia, foarte frumos incadrate, un decor care te duce cu gandul la vise si la relaxare. Pantalonul de pijama este tot gri, din acelasi material pufos si foarte fin la atingere. Pantalonul este decorat cu foarte multe stelute albe, de diferite dimensiuni. De asemenea, pantalonul este usor lejer, cu elastic in talie si siret.
 
Pijamaua este confortabila si foarte calduroasa in cele mai reci zile ale iernii. Acest compleu poate fi un cadou perfect, o pijama foarte pufoasa si foarte moale la atingere pentru copii tai.
 
Impachetate intr-o cutie patrata din carton, viu colorata, aceste pijamale pentru copii vor fi o adevarata incantare pentru orice fetita. Cutia este imprimata cu una din fetitele Gorjuss si poate fi utilizata ulterior ca si cutie de bijuterii sau pentru depozitare.
 
Dimensiune cutie: 32 x 30
 
Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.
Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
 
 

Colectie Santoro
Scroll