Catel sau pisica - jucarie din plus cu sunet 18 cm este varianta ideala de jucarie preferata pentru copilul tau O jucarie de plus este cea mai buna alegere a unei jucarii pentru copii in special pentru cei foarte mici deoarece materialul textil pufos este cel mai sigur Cu ajutorul ei poti imbogati imaginatia si creativitatea copilului tau si il poti ajuta sa si le valorifice intr-un spatiu sigur si stimulant Alegerea unei jucarii de plus catel sau

Plus sortiment catei pisici cu sunet 18cm GT55470

Cod produs: 0000199698

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Catel sau pisica - jucarie din plus cu sunet 18 cm, este varianta ideala de jucarie preferata pentru copilul tau. O jucarie de plus este cea mai buna alegere a unei jucarii pentru copii, in special pentru cei foarte mici deoarece materialul textil pufos este cel mai sigur. Cu ajutorul ei poti imbogati imaginatia si creativitatea copilului tau si il poti ajuta sa si le valorifice intr-un spatiu sigur si stimulant. 

Alegerea unei jucarii de plus catel sau pisica poate constitui un substitut pentru alegerea unui animal de companie. In cazul in care nu doresti sa achizitionezi un animal de companie pentru cel mic, ii poti lua jucaria de plus preferata. Aceasta jucarie de plus poate fi un cadou foarte frumos pentru cei mici, pentru sarbatori sau pentru aniversari. 

Poti alege unul din cele 12 modele disponibile: unicorn alb de plus si coama roz, mov, bleu, ciclam sau unicorn roz cu coama ciclam. 

  • Dimensiune: 18 cm 
  • Jucarie de plus cu sunet, catel sau pisica din plus. 


Colectie Gipsy
Scroll