Cartea de fa&355;&259; examineaz&259; motivele pentru care popularitatea joac&259; un rol atât de important în dezvoltarea noastr&259; influen&355;ându-ne fericirea &537;i succesul pe termen lung În multe aspecte ale vie&355;ii aceste vechi dinamici ale copil&259;riei &537;i adolescen&355;ei continu&259; s&259; se manifeste în fiecare întâlnire de afaceri în reuniunile sociale în rela&355;iile personale &537;i chiar

Popular

de Mitch Prinstein

Cod produs: 0000161868

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-308-8

Numar de pagini: 288

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea de faţă examinează motivele pentru care popularitatea joacă un rol atât de important în dezvoltarea noastră, influenţându-ne fericirea și succesul pe termen lung. În multe aspecte ale vieţii, aceste vechi dinamici ale copilăriei și adolescenţei continuă să se manifeste în fiecare întâlnire de afaceri, în reuniunile sociale, în relaţiile personale și chiar în felul în care ne creștem copiii. Popularitatea ne afectează până și ADN-ul, sănătatea și mortalitatea în moduri fascinante, la care nu ne-am gândit până acum. Cercetările sugerează că gradul de popularitate de care ne-am bucurat în primii ani de viaţă prezice, mai mult decât inteligenţa din copilărie, cât de fericiţi și prosperi vom fi la maturitate. 

Însă oamenii populari în modul convenţional nu sunt cei care au cel mai mare succes în viaţă, din simplul motiv că există mai mult decât un singur tip de popularitate – și mulţi dintre noi încă tânjesc după cel potrivit. În copilărie, ne străduim să fim agreabili, ceea ce ne poate aduce beneficii reale nu doar pe terenul de joacă, ci pe tot parcursul vieţii. În schimb, în adolescenţă iese la iveală o nouă formă de popularitate și, brusc, începem să ne pese de status, putere, influenţă și notorietate – iar cercetările arată că acest tip de popularitate ne face mai mult rău decât ne închipuim. 

Aţi fost populari în copilărie? Cu siguranţă aveţi un răspuns la această întrebare, însă Mitch Prinstein ar vrea să aveţi două: statutul este ceva, iar atractivitatea cu totul altceva. Originile ambelor tipuri de popularitate constituie subiectul acestei cărţi deosibit de fascinante și extraordinar de bine scrise. Am citit-o din scoarţă-n scoarţă și am aflat tot atâtea lucruri despre știinţă pe câte am aflat despre mine însămi. 

Angela Duckworth, autoarea bestsellerului Grit: Puterea pasiunii și a perseverenţei 

Se pare că popularitatea înseamnă mai mult decât statut. Această carte nu numai că mi-a captat atenţia, ci m-a ajutat și să înţeleg de ce nu am fost cool când eram puști, de ce nu sunt nici acum și de ce nu ar trebui să-mi pese. 


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-308-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 288
Tip coperta Necartonat
Autor

Mitch Prinstein

Scroll