Dragi cititori de toate varstele deschideti aceasta carte si lasati-va calauziti prin locuri nemaivazute si printre personaje neasteptate Haideti sa calatorim impreuna printre intamplari si emotii printre simboluri ale lumii crestine si ale spiritualitatii universale Cartea Poveste despre Floarea Vietii ne invita sa intram in dialog cu autoarea si sa pornim cu ea intr-o minunata calatorie Sfarsitul povestilor ramane deschis de cele mai multe ori

Poveste despre floarea vietii

de Edo Gergely

Cod produs: 0000178760

Editura: For You

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-639-267-9

Numar de pagini: 64

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Dragi cititori de toate varstele, deschideti aceasta carte si lasati-va calauziti prin locuri nemaivazute si printre personaje neasteptate. Haideti sa calatorim impreuna printre intamplari si emotii, printre simboluri ale lumii crestine si ale spiritualitatii universale.
 
Cartea Poveste despre Floarea Vietii ne invita sa intram in dialog cu autoarea si sa pornim cu ea intr-o minunata calatorie! Sfarsitul povestilor ramane deschis de cele mai multe ori, oferindu-ne posibilitatea sa participam la crearea ei si chiar sa reinventam finalul. Apoi, putem sa prelungim placerea lecturii creand imagini pe tema fiecarei povesti si decorand cu desene paginile acestei carti unice!
 
Fie ca lumina si bucuria din aceasta carte sa va aduca pace si armonie!

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-639-267-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 64
Autor

Edo Gergely

Scroll