Micului alunar ii este tare draga paturica de somn si nu vrea sa o imparta cu nimeni In mod exceptional a imprumutat-o doar putin prietenei lui veverita ca sa-si care alunele cu ea Apoi au avut nevoie de ajutor si soricelul si cartita precum si alte animale Micul alunar a fost uimit de cate intrebuintari i-a putut gasi paturicii sale preferate si a inteles ca este minunat sa imparta cu prietenii si sa-i ajute la nevoie O poveste potrivita pentru toti copiii care

Povestea micului alunar care nu voia sa imparta paturica sa

de Sabine Bohlmann, Kerstin Schoene

Cod produs: 0000228299

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-048-413-4

Numar de pagini: 32

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Micului alunar ii este tare draga paturica de somn si nu vrea sa o imparta cu nimeni. In mod exceptional, a imprumutat-o doar putin prietenei lui, veverita, ca sa-si care alunele cu ea. Apoi au avut nevoie de ajutor si soricelul, si cartita, precum si alte animale. Micul alunar a fost uimit de cate intrebuintari i-a putut gasi paturicii sale preferate si a inteles ca este minunat sa imparta cu prietenii si sa-i ajute la nevoie.
 
O poveste potrivita pentru toti copiii care nu vor sa isi imparta lucrurile cu alti copii.
 
Sabine Bohlmann s-a nascut in 1969, la Munchen. Aceasta este actrita de film, de voce si autoare. Este una dintre cele mai active actrite de voce din televiziunea pentru copii. Cele mai renumite personaje pe care le-a dublat sunt Lisa si Maggie Simpson, din serialul de animatie Familia Simpson. Din 2004 a scris peste 40 de carti pentru copii. Locuieste in Munchen cu familia ei.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-048-413-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 32
Tip coperta Cartonat
Autor

Sabine Bohlmann, Kerstin Schoene

Numar pagini 32
Scroll