Cartea de fata este totodata o evocare si o restituire a meritelor celor ce au infruntat dictatura si au invins-o Ea rosteste numele adevarului unei revolutii investigate de constiinta a doi britanici straini de patimile romanesti un ziarist de la BBC si un parlamentar englez investigate impartiala si amanuntita convocand principalele perosnaje ale momentului 1989Prabusirea downfall a lui Bob Wylie si George Galloway dedicata poporului Romaniei continua sa ne aminteasca

Prabusirea, George Gallowat si Bob Wylie

de George Gallowat, Bob Wylie

Cod produs: 0000199316

Editura: Irini Comedimpex

Data aparitie: 2004

Editie: Editia I

ISBN: 973-97050-7-3

Numar de pagini: 293

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea de fata este totodata o evocare si o restituire a meritelor celor ce au infruntat dictatura si au invins-o! Ea rosteste numele adevarului unei revolutii investigate de constiinta a doi britanici, straini de patimile romanesti, un ziarist de la BBC si un parlamentar englez, investigate impartiala si amanuntita, convocand principalele perosnaje ale momentului 1989.
Prabusirea (downfall) a lui Bob Wylie si George Galloway, dedicata "poporului Romaniei", continua sa ne aminteasca, avertizandu-ne totodata :Libertatea nu este un dar al istoriei! Este un trofeu al ei, dintre toate cel mai scump platit! Un trofeu al sangelui nevinovat, varsat atunci pe strazile Romaniei.


Data aparitie 2004
Editie Editia I
ISBN 973-97050-7-3
Numar de pagini 293
Autor

George Gallowat, Bob Wylie

Numar pagini 293
Scroll