Setul Prima mea pictura pe numere Testoase de mare ghideaza copiii spre a descoperi talente si aptitudini inca ascunse Cand copiii incep sa-si descopere talentele si abilitatile talentul nativ de a picta iese primul in evidenta un prim pas spre descatusarea propriei creativitati Pictatul poate ajuta copiii sa comunice propriile emotii si sentimente fara intrebari deranjante Prin intermediul diferitelor culori ei pot comunica fara sa fie

Prima pictura pe numere junior Testoase de mare Royal Langnickel MFP21

Cod produs: 0000229238

Brand: Royal

Colectie: Royal

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul Prima mea pictura pe numere Testoase de mare, ghideaza copiii spre a descoperi talente si aptitudini inca ascunse! Cand copiii incep sa-si descopere talentele si abilitatile, talentul nativ de a picta iese primul in evidenta, un prim pas spre descatusarea propriei creativitati. Pictatul poate ajuta copiii sa comunice propriile emotii si sentimente fara intrebari deranjante! Prin intermediul diferitelor culori ei pot comunica fara sa fie necesar sa vorbeasca!

  • Setul Prima mea pictura pe numere Testoase de mare ajuta copiii care il utilizeaza sa dezvolte o mai buna coordonare ochi-mana, o abilitate importanta de dezvoltat inca de la varste fragede!
  • Setul Prima mea pictura pe numere Testoase de mare ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile de mobilitate. Muschii manutelor lui sunt folositi, ceea ce creaza posibilitati de dezvoltare atat mental cat si fizic.
  • Setul Prima mea pictura poate ajuta copilul sa se familiarizeze cu forme, dimensiuni, marimi si modele. Acestea sunt elemente importante cu care se va intalni in perioada prescolara.
  • Setul contine 7 borcanase vopsea, 1 carton pictura pretiparit, 1 carton pretiparit pentru incercari, 1 pensula pictura.
  • Dimensiuni tablou: 22.23 x 29.85 cm
  • Dimensiuni ambalaj: 24.1 x 33.05 cm
  • Indrazneste sa pictezi pentru ca acest set iti garanteaza un succes!
  • Va rugam sa cititi instructiunile de pe ambalaj!

Colectie Royal
Scroll