Puzzle 2000 piese - Biking Through ItalyFa primul pas prin rezolvarea acestui puzzle 2000 piese Biking Through Italy pentru a accesa prima treapta spre COMPETENTA SUCCES REALIZAREPuzzle-urile sunt adesea o activitate individuala Puzzle-ul necesita un grad ridicat de concentrare pentru o perioada de timp  Devenim total absorbiti in proces - iar in final succesul este al nostru Este o modalitate minunata pentru noi

Puzzle 2000 piese Biking Through Italy AP5475

Cod produs: 0000209958

Brand: Heidi

Colectie: Heidi

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle 2000 piese - Biking Through Italy

Fa primul pas prin rezolvarea acestui puzzle 2000 piese Biking Through Italy, pentru a accesa prima treapta spre COMPETENTA, SUCCES, REALIZARE!
Puzzle-urile sunt adesea o activitate individuala. Puzzle-ul necesita un grad ridicat de concentrare pentru o perioada de timp.  Devenim total absorbiti in proces - iar in final succesul este al nostru! Este o modalitate minunata pentru noi toti de a castiga încredere în abilitatile noastre in crestere. De aceea, unora dintre noi ne place sa facem acelasi puzzle din nou si din nou!

  • Creierul nostru cauta tipare in lumea noastra, iar puzzle-urile sunt o adevarata activitate de modelare. Raspunde la intrebarile urmatoare si descopera tiparele ascunse. Ce sunt culorile? Ce sunt literele? Ce sunt numerele? Ce sunt formele? Ce este sortarea? care sunt diferentele si asemanarile? care este repetitia?
  • Am ales aces tip de puzzle cu 2000 de piese cu tema Biking Through Italy pentru un plus de provocare venita din impactul imaginilor asupra starii de spirit!
  • Dimensiune Puzzle: 96 x 68 xm
  • Dimensiune cutie: 37 x 27 x 6.5 cm
  • Greutate: 1280 g
  • Grupa de varsta: 8 ani si peste
  • Suportul pentru eventuale piese lipsa: este furnizat de producator.
  • Fabricat in: Turcia 
  • Puzzle-ul 2000 piese Biking Through Italy este taiat cu lame monobloc de 2000 de piese. Fiecare piesa are o taietura diferita. Nici o piesa nu se potriveste nicaieri altundeva. Productia se face neatinsa de mana umana, prin imprimarea pe carton albastru gros de 2 mm.

Colectie Heidi
Scroll