Puzzle pentru copii &537;i adul&539;i cu motiv animat Dragon Balls Super de la produc&259;torul spaniol Educa este cadoul ideal pentru fiecare iubitor de puzzle &537;i fan al desenelor animate japoneze &537;i a eroilor anima&539;i Ambalajul unic de puzzle are 2x500 de piese datorit&259; c&259;ruia ve&539;i ob&539;ine 2 imagini frumoase Puzzle-ul este fabricat

Puzzle cu 2x500 de piese, Educa - Dragon Balls Super 18487

Cod produs: 0000226849

Brand: Educa

Colectie: Educa

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle pentru copii și adulți cu motiv animat Dragon Balls Super de la producătorul spaniol Educa, este cadoul ideal pentru fiecare iubitor de puzzle și fan al desenelor animate japoneze și a eroilor animați. Ambalajul unic de puzzle are 2x500 de piese, datorită căruia veți obține 2 imagini frumoase. Puzzle-ul este fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță - sunt sigure pentru copii și de asemenea pentru părinți. Ambalajul conține un lipici special de puzzle, Fix astfel că, puzzle-ul asamblat se poate atârna pe, perete ca și decorațiune. 

După asamblare puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Joaca cu puzzle-ul este un mod foarte distractiv de a petrece timpul pentru întreaga familie sau în compania prietenilor. Puzzle-ul este un joc popular în întreaga lume și are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și concentrării. Puzzle-ul este recomandat pentru copii de la vârsta de 11 ani, dar și pentru adulți. Dimensiunea fiecărei imagini după asamblare este de 48*34 cm. Educa s-a specializat în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri și de asemenea jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi nici din setul dumneavoastră.


Colectie Educa
Scroll