Puzzle panoramic Pisicute 150 piese - DINO TOYS Daca ar fi sa alegeti pe care dintre cele trei pisicute adorabile sa le luati acasa alegerea ar fi foarte dificila si probabil le-ati lua pe toate Din fericire aceasta nu este o problema in cazul acestui puzzle compact Dupa asamblare o fotografie draguta in format panoramic va incanta fiecare mic constructor Caracteristici- Puzzle-ul cu 150 de piese

Puzzle panoramic cu 150 de piese Dino Toys - Pisicute 393332

Cod produs: 0000261162

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle panoramic Pisicute, 150 piese - DINO TOYS

 

Daca ar fi sa alegeti pe care dintre cele trei pisicute adorabile sa le luati acasa, alegerea ar fi foarte dificila si, probabil, le-ati lua pe toate. Din fericire, aceasta nu este o problema in cazul acestui puzzle compact. Dupa asamblare o fotografie draguta in format panoramic va incanta fiecare mic constructor.

 

Caracteristici:

- Puzzle-ul cu 150 de piese are o incantatoare imagine cu trei pisicute adorabile. Formatul panoramic al puzzle-ului il face perfect pentru decorare, dupa ce imaginea finita o fixati prin lipire.

- Piesele sunt fabricate din carton durabil, complet inofensiv.

- Pentru o montare usoara a puzzle-ului, ghidati-va dupa imaginea de pe ambalaj, asezand pentru inceput colturile, apoi marginile si completand treptat centrul, orietandu-va dupa culorile pieselor.

- Jocul este realizat in Cehia.

- Orientare imagine: orizontala.

- Produsul stimuleaza abilitatile de potrivire si recunoastere vizuala, fiind o jucarie educativa. De asemenea, dezvolta atentia, memoria, concentrarea, creativitatea, coordonarea ochi-mana si precizia.

- Ambalaj: cutie.

 

Dimensiuni puzzle: 66x23 cm

Dimensiuni produs ambalaj27.4x4.2x19 cm

Greutate produs in ambalaj: 0.368 kg

Varsta recomandata: +6 ani

 

Avertisment:

Utilizati produsul cu atenta supraveghere unui adult pentru siguranta copilului!


Scroll