Cine este autorul acestui volumAvocat bucure&537;tean de renume fost combatant comandant in armata romana in prezent conferen&539;iar universitar doctor instruindu-i pe studen&539;ii sai in drepturi europene &537;i nu numai George Coca-Lob semneaza cel de-al noualea volum de proza memorialistica cu un titlu incitantAutorul calatore&537;te &537;i fizic &537;i spiritual cu intamplari &537;i peripe&539;ii traversand jungla umana cu atatea

Reflectii cu lectii

de George Coca-Lob

Cod produs: 0000231416

Editura: Neverland

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9602-29-4

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cine este autorul acestui volum?

Avocat bucureștean de renume, fost combatant/ comandant in armata romana, in prezent conferențiar universitar doctor instruindu-i pe studenții sai in drepturi europene și nu numai, George Coca-Lob semneaza cel de-al noualea volum de proza memorialistica, cu un titlu incitant.

Autorul calatorește și fizic și spiritual, cu intamplari și peripeții, traversand jungla umana cu atatea primejdii și vami.

El incearca sa intre in fortul (uneori inclinat) al literelor romanești cu nonșalanța unui jucator de tenis care pașește in arena și viseaza olimpiade.

Sau, tot metaforic vorbind, scrisul sau aduna cu succes hieroglifele de pe gheața patinoarului unde dansatoarea goala a scris/inscris cu propriul trup și spirit, un semn, poate o epopee care a aruncat-o pe podium.

Așadar, autorul volumului de fața prinde/surprinde amintirile din calatoriile sale care pot fi calauze și punct de inițiere intre ale vieții iubiri condiționate.

Pe el, prietenul meu, George Coca-Lob, il felicit pentru scrisul sau libertin și il așteptam cu o noua calatorie pe pamantul natal sau prin cetațile lumii.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-9602-29-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Tip coperta Necartonat
Autor

George Coca-Lob

Numar pagini 160
Scroll