Sierra Simone se intoarce cu iubirea condamnata de un intreg regat in ultima carte din trilogia „Camelot” Descopera finalul povestii seducatoare care provoaca dependenta care devasteaza inimi si preconceptii care socheaza si vrajeste cititoriiSe spune ca fiecare erou are un defect fatal un pacat ascuns un punct slab care ii ameninta viitorul Pacatele lui Ash au fost dezvaluite iar defectele il imping la un pas de tragedie Punctul sau slab iubirea pentru printul si

Regele Americii Sierra Simone

de Sierra Simone

Cod produs: 0000219811

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-970-022-8

Numar de pagini: 528

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Sierra Simone se intoarce cu iubirea condamnata de un intreg regat in ultima carte din trilogia „Camelot”. Descopera finalul povestii seducatoare care provoaca dependenta, care devasteaza inimi si preconceptii, care socheaza si vrajeste cititorii!
Se spune ca fiecare erou are un defect fatal, un pacat ascuns, un punct slab care ii ameninta viitorul. Pacatele lui Ash au fost dezvaluite, iar defectele il imping la un pas de tragedie. Punctul sau slab: iubirea pentru printul si regina sa, o iubire arzatoare care cere sacrificii si care ii consuma pe toti. Iubirea a fost dintotdeauna sfarsitul povestii celor trei. Dar ar putea fi si sfarsitul lor.

Ash a reusit sa isi transforme intreaga viata: de la un orfan care a crescut in saracie a ajuns cel mai puternic om de pe pamant. Si acum are din nou onoarea de a candida pentru presedintia Statelor Unite ale Americii. Prima data l-a avut pe cel mai bun prieten si iubit alaturi. De aceasta data este contracandidatul lui.

In ultimul volum din seria Camelot, Sierra Simone ne delecteaza cu o intriga politica captivanta, ne surprinde cu dezvaluiri socante si ne emotioneaza cu un final complet neasteptat. Influentele arthuriene sunt din ce in ce mai vizibile, tradarile si santajul decid destinul personajelor, iar magia devine parte din poveste.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-970-022-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 528
Tip coperta Necartonat
Autor

Sierra Simone

Numar pagini 528
Scroll