Retetar de aleasa gastronomie vegetariana
de Colectiv redactional
Cod produs: 0000219751
Editura: Nomina Group Expert
Data aparitie: 2021
ISBN: 978-606-535-757-0
Numar de pagini: 128
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Cartea noastră de bucate, fără dogme și ambiguități, vă introduce în filosofia gustului, fără carne și pește, într-o perfectă armonie a tradiției, integrării și alimentației moderne.
În aceste pagini, bogate în rețete și foarte multe ilustrații superbe, am încercat să facem o sinteză a universului vegetarian, împărtășind tehnici culinare și rețete esențiale pentru a vă bucura de toate culorile pământului.
Am preferat instrucțiunile tradiției țărănești, fără a pierde nicio clipă din vedere plăcerea. Plăcerea mâncării ca schimb de experiențe cultural-gastronomice. Plăcerea mâncării pentru a recupera bucuria pe care frica permanentă, „stresul“, publicitatea și televiziunea ne-au furat-o.
Aceasta este „doar“ o carte de bucate. Dacă știi să o citești, conține învățăminte prețioase, o sinteză a înțelepciunii antice, a eticii, a culturii gastronomice, a petrecerii și veseliei.
Celor ce preferă gusturi simple și naturale le recomandăm Rețetarul de aleasă gastronomie vegetariană, savoarea pură a soarelui, pământului și apei. În această carte veți descoperi informații despre zahăr, grăsimi, sare, aditivi alimentari.
Tot aici veți găsi rețete de legume, supe, diverse creme, verdețuri, sănătate curată!
Data aparitie | 2021 |
ISBN | 978-606-535-757-0 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 128 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Colectiv redactional |
Numar pagini | 128 |