Setul de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack Lasa Aqua Magic sa continue Nu lasa distractia sa se opreasca atunci cand copiii tai vor fugi de Water Magic de la unul dintre kiturile super distractive AquaDabra Cu setul de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack copilul dvs poate continua sa creeze din ce in ce mai mult Aqua Magic fara a fi necesar sa cumparati un kit suplimentar mai ales daca inca nu au ramas cu celelalte elemente necesare Seturile si

Rezerva apa magica AquaDabra (2 flacoane) 337-19

Cod produs: 0000203079

Brand: Aquadabra

Colectie: Aquadabra

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack 

Lasa Aqua Magic sa continue! Nu lasa distractia sa se opreasca atunci cand copiii tai vor fugi de Water Magic de la unul dintre kiturile super distractive AquaDabra. Cu setul de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack, copilul dvs. poate continua sa creeze din ce in ce mai mult Aqua Magic fara a fi necesar sa cumparati un kit suplimentar, mai ales daca inca nu au ramas cu celelalte elemente necesare. Seturile si seturile AquaDabra ii ajuta pe copii sa isi dezvolte imaginatia creativa cu fiecare joaca, ajutandu-i sa-si imbunatateasca in continuare utilizarea abilitatilor motrice fine.

Caracteristici :

Setul de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack vine cu 2 sticle de apa magica.

Va recomandam sa adaugati formele elementului in amestecul Magic Water timp de 5-7 minute si sa lasati sa le usuce inainte de a folosi gelurile / vopseaua.

Utilizati cu seturi si kituri AquaDabra (vandute fiecare separat) pentru o joaca extinsa Aqua Magic. Potrivit pentru copii cu varsta de 5 ani. Incurajeaza-ti copilul sa continue sa se bucure de stiinta intr-un mod super distractiv si antrenant prin adaugarea setului de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack la seturile si kiturile lor AquaDabra.


Colectie Aquadabra
Scroll