Traian Tandin a fost un scriitor de romane poli&539;iste &537;i ofi&539;er criminalist pensionat cu gradul de colonel A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe Activitatea lui publicistic&259; cuprinde zeci de volume peste 60 inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofi&539;er criminalist dar &537;i din cazuri care l-au impresionat &537;i pe care le-a adus în aten&539;ia publicului De asemenea a mai semnat scenarii de film articole &537;i

Ringo. Aventurile unui caine politist

de Traian Tandin

Cod produs: 0000230275

Editura: Neverland

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9018-36-1

Numar de pagini: 240

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Traian Tandin a fost un scriitor de romane polițiste și ofițer criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistică cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofițer criminalist, dar și din cazuri care l-au impresionat și pe care le-a adus în atenția publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole și reportaje în revistele de specialitate.

 

„Ringo” este povestea emoționantă a unui câine polițist și a partenerului său, ofițerul Micu. Ringo, un câine extrem de curajos și inteligent, își lasă în urmă trecutul dureros cu ajutorul lui Micu, care îl adoptă. Împreună, rezolvă o mulțime de cazuri complicate, iar Ringo devine în scurt timp o adevărată vedetă atât în rândul polițiștilor, cât și al infractorilor, care se tem să nu fie prinși de ingeniosul câine. În acest volum, Ringo și Micu sunt puși în fața cazului vieții lor, în care li se testează prietenia, loialitatea și puterea de a răzbi în cele mai grele momente.

 

„Ringo” este al treilea volum din seria scrisă de Traian Tandin.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-9018-36-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Tip coperta Necartonat
Autor

Traian Tandin

Numar pagini 240
1 Traian Tandin

Produse similare

Scroll