Rucsac cu bretele ajustabile pentru o purtare confortabila si ergonomice care se adapteaza perfect la spate material poliester care este flexibil si usor compartiment special pentru laptop tableta culoare verde capacitate 15 litri 2 compartimente pentru a mentine bagajele organizate dimensiune 28x40x14 cm stil casual si de zi cu zi organizator interior port USB integrat cu cablu pentru conectarea la o baterie externa fermoarul rucsacului are 2 cheite prevazute cu gauri pentru lacat
- 15%
 

Rucsac casual cu 2 compartimente, cu buzunar pentru laptop sau tableta, Pepe Jeans Bromley verde 28x40x14 cm

Cod produs: 0000239959

Colectie: Pepe Jeans London

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsac cu bretele ajustabile pentru o purtare confortabila si ergonomice care se adapteaza perfect la spate, material poliester care este flexibil si usor, compartiment special pentru laptop, tableta, culoare verde, capacitate 15 litri, 2 compartimente pentru a mentine bagajele organizate, dimensiune 28x40x14 cm, stil casual si de zi cu zi, organizator interior, port USB integrat cu cablu pentru conectarea la o baterie externa, fermoarul rucsacului are 2 cheite prevazute cu gauri pentru lacat sau diferite accesorii, inchidere cu fermoar, maner superior, 2 buzunare frontale pentru acces usor la accesorii si gadgeturi, 3 buzunare interioare pentru depozitare accesorii si gadgeturi.
Tip compartimentare rucsac: 2 compartimente cu fermoare, 1 buzunar interior pentru laptop 15.6 inch, 1 buzunar interior pentru tableta 12 inch, 1 buzunar interior, 2 buzunare frontal cu fermoar.

In verde sau negru, noua colectie Pepe Jeans Bromley are un design urban si modern, datorita mixului perfect de materiale! Colectia cuprinde mai multe piese, atat pentru deplasarile zilnice, cat si pentru cele de durata mai mare. Atat exteriorul cat si interiorul au un aspect atractiv si iti pastreaza in ordine lucrurile personale.
 
Rucsac casual / Rucsac tableta / Rucsac laptop / Rucsac adaptabil / Rucsac calatorie cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Bromley, recomandat pentru barbati. Rucsac tableta are un compartiment principal capitonat pentru a transporta un laptop / tableta pana la 15.6 inch / 12 inch.


Colectie Pepe Jeans London
Scroll