Rucsac casual cu compartiment tableta Pepe Jeans Mia turcoaz - capacitate 11 litri compartiment special pentru tableta material poliester  piele ecologica dimensiune 25x35x13 cm culoare turcoaz 1 compartiment bretele sunt ajustabile pentru o purtare confortabila si ergonomice maner superior rucsacul poate fi transportata in mana de maner sau in spate cu ajutorul bretelelor sau adaptat la manerul telescopic al trolerului cu ajutorul benzii adaptabile inchidere cu fermoar 3
- 15%

Rucsac casual cu compartiment tableta Pepe Jeans Mia, turcoaz 76122.22

Cod produs: 0000218864

Brand: Pepe Jeans

Colectie: Pepe Jeans

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsac casual cu compartiment tableta Pepe Jeans Mia, turcoaz - capacitate 11 litri, compartiment special pentru tableta, material poliester + piele ecologica, dimensiune 25x35x13 cm, culoare turcoaz, 1 compartiment, bretele sunt ajustabile pentru o purtare confortabila si ergonomice, maner superior, rucsacul poate fi transportat(a): in mana de maner sau in spate cu ajutorul bretelelor sau adaptat la manerul telescopic al trolerului cu ajutorul benzii adaptabile, inchidere cu fermoar, 3 buzunare interioare pentru depozitare accesorii si gadgeturi, 2 buzunare laterale, 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi.
 
Linia Mia de la Pepe Jeans emana un stil modern si casual tipic marcii. Piesele din aceasta colectie sunt oferite in trei culori care pot fi combinate cu orice si sunt realizate din poliester cu detalii din piele sintetica. Zambeste si poarta un produs Pepe Jeans Mia.

 
Rucsac casual / Rucsac adaptabil / Rucsac calatorie / Rucsac tableta cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Mia, recomandat pentru femei si adolescenti. Rucsac adaptabil are un compartiment principal capitonat pentru a transporta un tableta pana la 10.2 inch.


Colectie Pepe Jeans
Scroll