Sa citim sanatatea in formele corpului Tipologie iridiologie si alte metode de observatie morfologica ce permit deducerea temperamentelor si indreptarea lor prin reformele naturopaticeO noua lucrare a biologului P V Marchesseau in care vom putea gasi fiecare o interpretare a starii de sanatate in functie de tipul morfologic caruia ii apartinem Exteriorul reflecta bine interiorul este o lege indiscutabila Ca urmare a unor agresiuni

Sa citim sanatatea in formele corpului

Cod

Cod produs: 0000192840

producator

Editura: Sens

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Sa citim sanatatea in formele corpului. Tipologie, iridiologie si alte metode de observatie morfologica ce permit deducerea temperamentelor si indreptarea lor prin reformele naturopatice.
O noua lucrare a biologului P. V. Marchesseau, in care vom putea gasi fiecare o interpretare a starii de sanatate in functie de tipul morfologic caruia ii apartinem.
Exteriorul reflecta bine interiorul, este o lege indiscutabila. Ca urmare a unor agresiuni ale mediului inconjurator, din tipul originar au aparut unele tipuri, succesive, mai putin pure, pe care le consideram „deviate” din tipul de origine. Raspunsurile neuro-glandulare la aceste agresiuni sculpteaza in mod progresiv aceste tipuri morfologice secundare pe doua cai: cea a dilatarii si cea a retractarii. Se stie ca formele fetei reflecta cu fidelitate pe cele ale trunchiului. Aceasta „cheie” a morfologiei, cu rare exceptii, este suficienta pentru a trage anumite concluzii cu privire la intregul corp. -  P. M.


Autor

P.V. Marchesseau

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94758-1-2
Loc aparitie Arad
Numar de pagini 94
Numar pagini 94
Tip coperta Necartonat
Scroll