Te simti in forma si vrei rapid sa mergi la sala Arunca cateva lucruri in acest sac un prosop echipamentul de firness si esti gata de plecare Sacul cu snur Harry Potter Hogwarts este destinat baietilor care tin la alura lor Este incapator este captusit cu un buzunar interior generos se poate purta in spate cu ajutorul celor doua snururi rezistenteSac versatil poate fi utilizat la scoala in zilele mai usoare sau cand

Sac cu snur Harry Potter Hogwarts 612130196

Cod produs: 0000238441

Brand: Safta

Colectie: Safta

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Te simti in forma si vrei rapid sa mergi la sala? Arunca cateva lucruri in acest sac, un prosop echipamentul de firness si esti gata de plecare. Sacul cu snur Harry Potter Hogwarts, este destinat baietilor care tin la alura lor. Este incapator, este captusit, cu un buzunar interior generos, se poate purta in spate cu ajutorul celor doua snururi rezistente.

  • Sac versatil, poate fi utilizat la scoala in zilele mai usoare, sau cand copilul merge la sala si are nevoie doar de cateva lucruri de luat cu el.
  • Sacul este confectionat din poliester, este complet captusit in interior, are pe una din laturi un buzunar ascuns inchis cu fermoar pentru siguranta.
  • Sacul se strange cu un snur gros asortat cromatic cu designul.
  • Dimensiuni: 35 L x0 l x40 h cm
  • Recomandam acest produs pentru ca este la moda, este usor, este versatil ca utilizare, si se intretine usor..

Colectie Safta
Scroll