Secretele relatiilor divine

de Theona Balan

Cod produs: 0000245721

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-9639-57-3

Numar de pagini: 174

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rezumat Secretele relatiilor divine - Theona Balan

În volumul acesta vei afla secrete și tehnici de armonizare a relației și vei avea parte de întrebări revelatoare prin care să-ți identifici jumătatea divină, să o păstrezi în viața ta sau să realizezi când e cazul să te retragi dintr-o relație, cu inima sus și cu recunoștință față de tot ce a fost.

 

Dacă îți dorești să găsești partenerul potrivit, alături de care să trăiești o relație împlinitoare, este important să accepți și să înțelegi ideea că primul partener din viața ta, cel cu care trebuie să faci cea mai bună echipă, ești chiar tu.

 

Pentru că atunci când tu îți vei da suficient timp pentru a te apropia de tine, când tu îți vei oferi emoția conectării cu tine, cu Sinele tău Divin, înțelegând astfel ce se întâmplă în sufletul tău, care sunt nevoile tale, dorințele tale, care sunt provocările la care mai ai de lucrat pentru a te dezvolta și crește frumos, abia atunci vei reuși să găsești un partener potrivit.

 

Nu atragem în viața noastră ceea ce ne dorim la nivel conștient, ci ceea ce subconștientul nostru știe și simte că are nevoie.  

 Theona Balan 


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-9639-57-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 174
Autor

Theona Balan

Numar pagini 174
Scroll