Set aniversar 10 ani Frozen I NEW Bullyland 5 figurine Setul aniversar 10 ani Frozen I include cinci figurine realiste Printesa Elsa 101 cm sora ei mai mica Anna 95 cm Olaf 64 cm Kristoff 102 cm si Sven 105 cm renul din filmul clasic Frozen I Bullyworld ofera o gama larga de jucarii si figurine cu personaje din filmele Disney si nu numai atent detaliate si de inalta calitate realizate din cele mai bune

Set aniversar 10 ani Frozen I

Cod produs: 0000255099

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Set aniversar 10 ani Frozen I NEW, Bullyland, 5 figurine

 

Setul aniversar 10 ani Frozen I include cinci figurine realiste: Printesa Elsa (10,1 cm), sora ei mai mica Anna (9,5 cm), Olaf (6,4 cm), Kristoff (10,2 cm) si Sven (10,5 cm), renul din filmul clasic Frozen I.

 

Bullyworld ofera o gama larga de jucarii si figurine cu personaje din filmele Disney si nu numai, atent detaliate si de inalta calitate, realizate din cele mai bune materiale. Figurinele sunt pictate manual si nu sunt confectionate din materiale care sunt toxice pentru copii. Specialistii din Germania sunt deja in actiune in timpul dezvoltarii figurilor, care, pe de o parte, se ocupa de designul fiecarei figuri individuale si, pe de alta parte, creeaza un „instantaneu” cat se poate de potrivit. Toate aceste figurine de jucarie nu sunt destinate doar sa serveasca drept obiecte de colectie, ci si sa incurajeze copiii sa se joace imaginativ. Cu ajutorul figurinelor de la Bullyworld, in camerele copiilor sunt puse in scena scenarii intregi, in care copiii preiau toate rolurile, de la autor la regizor pana la actor.

 

Avertisment! Figurinele nu sunt potrivite pentru copiii sub 36 de luni. Atentie! Contine piese mici care pot fi inghitite. Pericol de sufocare!

 

Dimensiune cutie : H: 30 cm | L: 25 cm | l: 6 cm


Scroll