Autocolante pentru fereastra fara peteSetul contine 4 pachete cu spuma modelatoare in 4 culori si un autocolant pentru fereastraAsigurati-va ca veti umple cu spuma asa cum va arata conturul Spuma Dotz este un material care se usuca in contact cu aerul Incercati sa folositi intregul pachet odata ce l-ati desfacut Dealtfel el poate fi depozitat intr-un recipient etans pentru 48 oreVarsta 7

Set creativ cu autocolant pentru fereastra - Unicorn fm26

Cod produs: 0000239402

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Autocolante pentru fereastra, fara pete!
Setul contine 4 pachete cu spuma modelatoare in 4 culori si un autocolant pentru fereastra.
Asigurati-va ca veti umple cu spuma asa cum va arata conturul. Spuma Dotz este un material care se usuca in contact cu aerul. Incercati sa folositi intregul pachet odata ce l-ati desfacut. Dealtfel el poate fi depozitat intr-un recipient etans pentru 48 ore.

Varsta: 7 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani 

Avertisment: Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Va rugam sa indepartati toate ambalajele, capsele, firele si etichetele atasate inainte de a da jucaria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. 

Material: Spuma 

Culoare: Multicolor 

Abilitati dezvoltate: Creativitatea, Imaginatia, Dexteritatea 

Pentru: Fete 

Poveste / Personaj: Creatie


Scroll