Fiecare din cele 2 puzzle-uri este plin de culoare si contine multe imagini care ajuta la stimularea discutiilor si incurajeaza dezvoltarea limbajuluiDiscuta va aduce in prim plan elementele pe care orice copil le indrageste cum ar fi inghetata jucariile parcul de distractii si emotiile legate de acestea distractia si interactiunea cu alti copii la locurile de joacaAcest joc educativ - puzzle dezvolta spiritul de observatie memoria si

Set cu 2 Puzzle Educative, cu 154 si 195 de piese AK2102 7

Cod produs: 0000243636

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Fiecare din cele 2 puzzle-uri este plin de culoare si contine multe imagini care ajuta la stimularea discutiilor si incurajeaza dezvoltarea limbajului.
Discuta va aduce in prim plan elementele pe care orice copil le indrageste cum ar fi inghetata, jucariile, parcul de distractii si emotiile legate de acestea, distractia si interactiunea cu alti copii la locurile de joaca.
Acest joc educativ - puzzle dezvolta spiritul de observatie, memoria si indemanarea, promoveaza imaginatia si dezvolta aptitudinile inter si intrapersonale.
Un puzzle de calitate trebuie sa fie relaxant si distractiv. Aranjarea unui puzzle constituie atat pentru copii cat si pentru adulti o modalitate deosebita de dezvoltare a indemanarii, spiritului de observatie si a concentrarii.

Varsta: 7 ani, 8 ani, 9 ani, 10 ani, 6 ani 

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Va rugam sa indepartati toate ambalajele, capsele, firele si etichetele atasate inainte de a da jucaria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. 

Dimensiune: Cutie:20 x 24 x 8 cm; Puzzle: 43 x 30 cm 

Culoare: Multicolor 

Material: Carton 

Pentru: Baieti, Fete 

Abilitati dezvoltate: Atentia, Imaginatia, Concentrarea, Rabdarea 

Tip: Clasic 

Numar piese: 349 


Scroll