Stiloul cu piston Kaweco Sport este disponibil ca set gata de utilizare cu o sticl&259; de cerneal&259; de 32 ml în culoarea albastru regalIstoria Kaweco dateaz&259; din 1883 De-a lungul timpului au existat multe sisteme diferite de umplere a unui stilou În timp ce cartu&537;ele de cerneal&259; sunt cele mai populare în zilele noastre mecanismul cu piston poate fi folosit pentru a trage cerneala direct din sticl&259; în camera de cerneal&259;
 

Set cu stilou Kaweco Sport piston filler Starter Black, penita M

Cod produs: 0000264271

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Stiloul cu piston Kaweco Sport este disponibil ca set gata de utilizare cu o sticlă de cerneală de 32 ml în culoarea albastru regal.

Istoria Kaweco datează din 1883. De-a lungul timpului, au existat multe sisteme diferite de umplere a unui stilou. În timp ce cartușele de cerneală sunt cele mai populare în zilele noastre, mecanismul cu piston poate fi folosit pentru a trage cerneala direct din sticlă în camera de cerneală integrată a stiloului. Acest lucru face ca cartuşele de cerneală să fie depăşite.

Stiloul cu piston Kaweco Sport este cel mai mic de acest gen datorită mecanicii sofisticate și compacte în raportul dintre dimensiunea stiloului și volumul de umplere cu cerneală. Acest stilou de buzunar are doar 10,5 cm când este închis și crește la o dimensiune normală de 13 cm. când capacul este postat. Dimensiunea sa redusă il face ideal pentru călătorii și asigură o experiență de scris lungă și plăcută

Nivelul de cerneală poate fi vizualizat în orice moment prin fereastra de cerneală transparentă. Dacă cerneala este consumată, stiloul cu piston poate fi reumplut rapid și ușor datorită mecanismului de umplere deosebit de neted. Acest sistem de umplere permite, de asemenea, utilizarea de cerneluri într-o varietate de culori de neegalat, deoarece există multe culori de cerneală care sunt doar îmbuteliate în borcane.

Suprafața anodizată mată a carcasei robuste din aluminiu este extrem de durabilă și oferă stiloului o senzație de înaltă calitate. Echilibrul perfect între greutatea și diametrul stiloului, asigură, de asemenea, că mâna nu obosește nici după perioade lungi de scris. Combinând-o cu elemente decorative aurii, funcționalitatea este extinsă cu o eleganță stilată și îmbină astfel metodele tradiționale de umplere cu epoca modernă.

Culoare material: Negru
Elemente: placate cu aur
Sistem de scriere: Stilou cu piston
Material: aluminiu
Penita: otel inox placat cu aur
Grosime scriere M (mediu)
Greutate: 22 g
Lungime deschisă, capac postat: 13 cm
Lungime inchisa: 10,5 cm

Scroll