Setul de pictur&259; pe pietre Neon Pebble de la Buddy & Barney con&539;ine tot ce ave&539;i nevoie pentru a va introduce in acest tip de arta Prin aceasta metoda de pictura noua si provocatoare veti putea crea adevarate obiecte decorative Acest kit de pictur&259; este distractiv &537;i va fi un cadou minunat sau o activitate de joac&259; pentru intreaga familieCulorile neon super luminoase te vor asigura c&259; pietricelele tale vor ie&537;i

Set de pictat pietre - Neon BB074

Cod produs: 0000250720

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul de pictură pe pietre Neon Pebble de la Buddy & Barney conține tot ce aveți nevoie pentru a va introduce in acest tip de arta! Prin aceasta metoda de pictura noua si provocatoare, veti putea crea adevarate obiecte decorative. Acest kit de pictură este distractiv și va fi un cadou minunat sau o activitate de joacă pentru intreaga familie.

Culorile neon super luminoase te vor asigura că pietricelele tale vor ieși în evidență!

Pachetul contine: 10 pietricele reale; 2 pensule; 2 vase de vopsea acrilica culoarea : alb, negru; 4 vase de vopsea neon culoarea: galben, verde, roz, portocaliu; manual de instrucțiuni.

Dimensiunea cutiei:  20 × 6 × 20 cm

Varsta recomandata: 5ani+

Atentie: numai pentru copii cu varsta de 5 ani sau mai mari.

Avertizare: Nu este potrivit pentru copii cu varsta sub 3 ani datorita pieselor mici care pot fi ingerate. Pericol de sufocare.

A se utiliza sub supravegherea unui adult. Contine componente ascutite.


Scroll