Cu setul de pictur&259; pe piatr&259; Str&259;lucesc în Intuneric copilul dumneavoastr&259; v&259; poate transforma gr&259;dina într-o adev&259;rat&259; oper&259; a imagina&539;iei &537;i poate oferi pietrelor din gr&259;din&259; un nou aspect Setul include 4 culori neon care str&259;lucesc în întuneric sunt rezistente la ap&259; &537;i se aplica cu multa usurinta pe pietre Se incarca la orice sursa de lumina si lumineaza in intuneric atunci cand

Set de pictat pietre - Stralucesc in intuneric BB079

Cod produs: 0000250721

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cu setul de pictură pe piatră Strălucesc în Intuneric, copilul dumneavoastră vă poate transforma grădina într-o adevărată operă a imaginației și poate oferi pietrelor din grădină un nou aspect. Setul include 4 culori neon care strălucesc în întuneric, sunt rezistente la apă și se aplica cu multa usurinta pe pietre. Se incarca la orice sursa de lumina si lumineaza in intuneric atunci cand sunt uscate.

Acest set este o idee grozavă de cadou pentru copilul dumneavoastră! Pictarea pietrelor este o modalitate creativă de a promova dezvoltarea copilului dumneavoastră și de a-i oferi o modalitate de a se exprima individual prin activități noi si interesante. Pietrele pictate strălucesc în întuneric, devenind un decor minunat în grădina, pe balcon sau pe mobilier, in casa.

Pachetul contine: 2 pensule, 5 pietre adevărate, 6 vase de vopsea, manual de instructiuni

Varsta recomandata: 5ani+

Atentie: numai pentru copii cu varsta de 5 ani sau mai mari.

Avertizare: Nu este potrivit pentru copii cu varsta sub 3 ani datorita pieselor mici care pot fi ingerate. Pericol de sufocare.

A se utiliza sub supravegherea unui adult. Contine componente ascutite.


Scroll