Setul Teamsterz Turbo Twister cu 3 masini este un set ce contine o rampa de lansare si trei masinute pentru a completa distractia imediat Joaca-te cu acest set si invita-ti prietenii pentru a va intrece in cele mai spectaculoase lansari de pe rampa ale masinutelor Setul este usor de configurat si de asamblat fiind totodata si foarte captivant putand sa te joci cu el in nenumarate moduri Setul preia si detaliile cele mai mici ale modelelor reale si

Set Teamsterz Turbo Twister cu 3 masini 1416655

Cod

Cod produs: 0000194966

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul Teamsterz Turbo Twister cu 3 masini este un set ce contine o rampa de lansare si trei masinute pentru a completa distractia imediat! Joaca-te cu acest set si invita-ti prietenii pentru a va intrece in cele mai spectaculoase lansari de pe rampa ale masinutelor! Setul este usor de configurat si de asamblat, fiind totodata si foarte captivant, putand sa te joci cu el in nenumarate moduri! Setul preia si detaliile cele mai mici ale modelelor reale si incurajeaza creativitatea si gandirea prin observarea elementelor de care dispune.

Jucaria ii va ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia, rabdarea, creativitatea si sa creeze propriile reguli de joc.

Setul Teamsterz Turbo Twister cu 3 masini se aseamana cu cele reale si este fabricat din materiale sigure.


Jucaria este recomandata copiilor peste 4 ani. 

Colectie Halsall Toys Hong Kong Ltd
Scroll