Trebuie s&259;-&355;i ui&355;i limitele Phil Knight În primul an de liceu dup&259; ce Phil Knight fondatorul Nike a fost exclus din echipa de baschet mama sa i-a sugerat s&259; încerce alergarea Knight a intrat în echipa de atletism &537;i a descoperit c&259; putea s&259; alerge repede – &537;i i-a pl&259;cut Zece ani mai târziu tân&259;r &537;i entuziast Knight a

Shoe Dog pentru tinerii cititori

Cod

Cod produs: 0000181380

producator

Editura: Publica Com

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Trebuie să-ţi uiţi limitele. 
Phil Knight 


În primul an de liceu, după ce Phil Knight, fondatorul Nike, a fost exclus din echipa de baschet, mama sa i-a sugerat să încerce alergarea. Knight a intrat în echipa de atletism și a descoperit că putea să alerge repede – și i-a plăcut. 

Zece ani mai târziu, tânăr și entuziast, Knight a împrumutat 50 de dolari de la tatăl său și a lansat o companie cu o misiune simplă: să importe din Japonia pantofi de alegare de foarte bună calitate. El și grupul său de prieteni și alergători au început să vândă pantofi din portbagajul mașinii, dar în cele din urmă au construit unul dintre cele mai de succes branduri din toate timpurile. 

Pe parcurs, Phil Knight s-a confruntat cu riscuri și eșecuri, dar și-a urmat întotdeauna propriul sfat. Continuă să mergi înainteNu te opriOrice s-ar întâmpla, nu te opri. Plină de înțelepciune, umanitate, umor și sensibilitate, ediția pentru tinerii cititori a bestsellerului Shoe Dog este o poveste despre perseverenţă, care va inspira.


Autor

Phil Knight

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-333-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Numar pagini 304
Tip coperta Necartonat
Scroll